uitschrijven

Uitschrijven

  1. Homepage
  2. Lid worden
  3. Uitschrijven

Ben je afgestudeerd, ga je verhuizen, kun je door blessures niet meer tennissen, of wil je je om een andere reden afmelden als lid van R.S.T.V. Passing Shot, houdt dan het volgende in de gaten:

• Afmelden geschiedt schriftelijk, door middel van een brief of per e-mail, naar de secretaris van Passing Shot (Zandrak 73, 2924 BC, Krimpen aan den Ijssel, secretaris@passingshot.nl).

• Het verenigingsjaar loopt van 1 september tot 31 augustus. Je afmelding dient ten minste 1 maand voor het verstrijken van het verenigingsjaar in het bezit te zijn van de secretaris. Aan het begin van elk jaar worden de sportkaarten aangevraagd en vandaar dat opzeggen na deze datum onder meer niet meer mogelijk is.

• Na afmelding ontvang je binnen twee weken een bevestiging van de secretaris. Dit is jouw bewijs van uitschrijving, bewaar deze daarom goed. Als je na twee weken nog niets van de secretaris gehoord hebt is het verstandig nog even contact op te nemen met de secretaris. We raden je aan ook een kopie van de verzonden e-mail of brief te bewaren, zodat je kunt aantonen dat je je bijtijds hebt uitgeschreven.

• LET OP: wanneer je je niet ten minste 1 maand voor het einde van het verenigingsjaar afgemeld hebt, wordt je lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.
Met vragen betreffende de afmeldprocedure van Passing Shot, kun je Contact opnemen met de secretaris.

Anal