>

Informatie

R.S.T.V. Passing Shot is met haar ruim 500 leden de grootste studenten tennisvereniging van Rotterdam. De vereniging is in 1969 opgericht, en is als sportvereniging aangesloten bij Erasmus Sport. Bij Passing Shot wordt een ideale en evenwichtige combinatie geboden van sociale en tennis gerelateerde activiteiten. Zowel in het binnen- als het buitenseizoen worden er clubmiddagen en –avonden gehouden waarop onze leden geheel vrijblijvend met elkaar kunnen tennissen. Bovendien is er het gehele jaar door de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven tennisles te volgen. Daarnaast worden er gedurende het jaar leuke activiteiten georganiseerd, waaronder het Christmas Running Diner en de borrel in Meat. Als lid van Passing Shot heb je geen verplichtingen, iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te zijn. Je niveau doet er niet toe (speelniveaus van 1 t/m 9). Dus: als je nog nooit een bal geslagen hebt, kun je dat bij ons leren en voor gevorderde spelers is er voldoende tegenstand! De kans is dus groot dat je je bij onze club al snel op je gemak zult voelen!

Tennisperiodes

Er zijn 3 tennismomenten in de week, de clubmiddag/avonden. Dit zijn momenten waarop je gewoon langs kunt komen om te gaan tennissen. Je hoeft dus niet van te voren met iemand af te spreken want er zullen altijd mensen aanwezig zijn om mee te spelen.

De clubmiddag/avonden voor het najaar vinden plaats op de volgende momenten op de gravel banen van IJsclub Kralingen (IJsclubdwarsstraat 1 3061 GW Rotterdam):
Dinsdagavond 19:00-22:00 uur
Donderdagmiddag 14:00-17:00 uur
Vrijdagavond 18:00-22:00

Eind oktober/begin november vertrekken we naar de hal. De clubmiddag/avonden zullen dan plaatsvinden op de volgende momenten:
Donderdagmiddag 13:00-16:00 uur in Tennishal Victoria (Kralingseweg 226 3062 CG Rotterdam)
Vrijdagavond 20:00-22:00 uur in Tennishal Aeolos (Stadhoudersweg 181 3039 MC Rotterdam)

Gedurende het hele jaar worden er trainingen gegeven. In het najaar en het voorjaar vinden dezeKroegentocht plaats op dinsdag, woensdag en vrijdag. In het winterseizoen worden ze gegeven op dinsdag en vrijdag.

Elke eerste donderdag van de maand vindt de wokkel plaats. Bij de wokkel worden er dubbels gespeeld waarbij alle verschillende niveaus door elkaar worden gemixt. Op deze manier vindt er een gezellige mix van niveaus plaats, en leer je makkelijk iedereen kennen. Erg gezellig! Er worden meerdere rondes gespeeld, elke ronde duurt 4 games. Na de wokkel zullen we traditiegetrouw wokkelchips eten en een drankje drinken.