Home

Goedkope autoverzekeringen

Als student wil je natuurlijk niet te veel geld kwijt zijn aan je autoverzekering. De goedkoopste autoverzekering vind je snel en gemakkelijk op goedkoopsteautoverzekering.net. Vul je persoonlijke gegevens in en de goedkoopste autoverzekeringen worden berekend op basis van deze informatie. De premies van verschillende verzekeraars kunnen enorm verschillen. Door verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken kan je veel geld besparen. Start dus direct met vergelijken en bespaar op je autoverzekering.

 

Sponsor je vereniging zonder te betalen!

Jullie acquisitiecommissie heeft weer een nieuwe manier gevonden om geld binnen te halen voor onze mooi vereniging en hiervoor hebben we jullie hulp nodig! Onderstaand vind je een banner die leidt naar de site van Panelwizard. Dit is een organisatie die online vragenlijsten afneemt voor bedrijven. Passing Shot krijgt voor ieder die zich aanmeldt via deze link €1,- en voor elke vraag die op een vragenlijst wordt ingevuld €0.10. Het mooie aan deze manier is dat niet alleen leden, maar ook al jullie vrienden en familieleden kunnen helpen om geld binnen te halen voor PassingShot zonder maar een cent zelf te betalen! Zo zorgen wij er samen voor dat geweldige activiteiten georganiseerd kunnen worden. Dus registreer je zo snel mogelijk en zorg bij het familiebezoek tijdens de feestdagen er direct even voor dat je ouders, opa en oma en andere familieleden zich registreren en onze club helpen.

Wat moet je doen?

  1. Klik hier en registreer je.
  2. Vul geregeld een vragenlijst is en zo haal je zelf geld binnen voor de club.
  3. Geef de link ook aan familie en vrienden en zorg dat zij zich registreren.
  4. Stimuleer familie en vrienden om af en toe een vragenlijst in te vullen.  

 

Wees niet bang dat je wordt doodgespamd met vragenlijsten, want de frequentie ligt niet heel hoog. Soms krijg je er twee in een week, maar soms ook 2 weken geen. Heb je tentamens en even geen tijd om een vragenlijst in te vullen? Geeft niks, wacht dan gewoon totdat je weer een mail voor een nieuwe vragenlijst krijgt.

Wij als acquisitiecommissie rekenen op jullie en zullen jullie ook updaten over de tussenstand van wat er binnen is gehaald.

 

Inschrijven wintertrainingen!

Het jaar 2015 komt steeds dichterbij en dit betekent dat ook de tweede trainingsshift van start gaat! Deze trainingen zullen net als nu worden gegeven op tennispark Aeolus Oledo (Stadhoudersweg 181). Op dinsdag wordt er van 14:00 tot 18:00 les gegeven en op vrijdag van 14:00 tot 20:00. Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen met tennistrainingen? Schrijf je dan vanaf nu in via onderstaand formulier. De precieze trainingsdata staan vermeld op het inschrijfformulier. Er is ook een mogelijkheid om je voor twee trainingsmomenten in de week aan te melden. Dit is echter alleen mogelijk als er voldoende plekken beschikbaar zijn. De inschrijving sluit op 20 december om 23:59.

Klik hier om je nu direct in te schrijven! 

BELANGRIJK: De PS'ers die de meeste trainingsuren beschikbaar zijn hebben de grootste kans om ingedeeld te worden. 

 

Inschrijving voorjaarscompetitie 2015

Het is vanaf heden weer mogelijk om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2015! Lees voordat je je inschrijft zorgvuldig de Regels & Voorwaarden door die je kan vinden bij het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier is te vinden via de volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/1DhaRW1686bbhcah66_5L638pn9GdIAO2Wtq3jO4KZ7U/viewform

alt
De voorjaarscompetitie start dit jaar op 4 april 2015. Je kan je t/m 23 november 2014 inschrijven via dit formulier. Zorg ervoor dat je de Regels & Voorwaarden zorgvuldig doorleest voor je je...
DOCS.GOOGLE.COM
 
 

Korting bij Bloemenshop Kralingen!

Een bloemetje kopen? Doe het bij Bloemenshop Kralingen en ontvang 15% korting als Passing Shot lid op vertoon van je lidmaatschapskaart!

 

Pagina 1 van 24

PS agenda

<<  Februari 2013  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728   

PS facebook

Facebook Image

Sponsorkliks

Banner

Erasmus Sport

Banner

Meo Lease

Banner

Fysio Woudestein

Banner

Karten de Uithof

Banner

Interessant

Tennisspelers hebben minder last van snurken

Tennisverenigingen maken sinds dit jaar meer kans op subsidie