HomeSponsoring

Sponsoring

  • PDF
  • Afdrukken
  • E-mail

Passing Shot is de studenten tennis vereniging van Rotterdam en is aangesloten bij De Rotterdamse Studenten Sportraad (RSSR) waaronder 27 studentensportverenigingen vallen. Passing Shot heeft op dit moment circa 250 leden, voornamelijk studenten die woonachtend zijn in Rotterdam en omliggende gemeente. Passing Shot is daarmee een van de grootste studententennisvereniging van Nederland.

 

De vereniging wil graag groeien, voornamelijk in de breedte en op termijn ook op het gebied van de wedstrijdsport. Om dit te bereiken geven wij onze leden al jaren de mogelijkheid om gratis trainingen te volgen van gediplomeerde trainers en hebben wij iedere dinsdag en donderdag clubmiddag waar leden vrij kunnen spelen. Daarnaast neemt Passing Shot ook deel aan de KNLTB Landelijk en district voorjaar- en herfstcompetitie.

 

Passing Shot is altijd opzoek naar nieuwe sponsoren zodat wij ook in de toekomst kunnen blijven groeien en onze contributie voor leden zo laag mogelijk kunnen houden. Daarnaast kunnen we met behulp van sponsoren er voor zorgen dat er voldoende financiële middelen beschikbaar zijn om nieuwe leden aan te trekken, de trainingen kwalitatief en kwantitatief goed in te vullen, voor tennismaterialen en verenigingsactiviteiten.

 

Waarom sponsor worden van R.S.T.V. Passingshot?
Door sponsor te worden kan uw bedrijf haar omzet en naamsbekendheid in Rotterdam en omstreken vergroten. Dit kan direct door verkoop van producten of diensten tijdens toernooien, competitie of activiteiten dan wel indirect door het plaatsen of overhandigen van promotiemateriaal, aanbiedingen of advertenties in ons clubblad, op de website of tijdens activiteiten. Daarnaast zou u bijvoorbeeld Passing Shot leden korting kunnen geven wanneer zij uw producten of diensten kopen. Kortom er zijn tal van mogelijkheden om uw omzet en naamsbekendheid te vergroten, kort samengevat:

 

  • Bedrijfslogo en/of advertentieruimte op onze website door middel van een reclamebanner.
  • Bedrijfslogo en/of advertentieruimte in Passing Events, ons clubblad heeft een oplage van 250 en wordt vijf keer per jaar uitgebracht.
  • Bedrijfslogo en/of advertentieruimte in onze maandelijkse nieuwsbrief.
  • Bedrijfslogo op verenigingskleding, bestuurskleding of op de kleding van competitiespelende leden.
  • Beschikbaar stellen van flyers of overig promotiemateriaal tijdens de competitie of overige activiteiten.

 

Lijkt het u interessant om sponsor te worden van R.S.T.V. Passing Shot, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor online adverteren op de website of overige sponsormogelijkheden, dan graag contact opnemen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Sponsorkliks

Banner

Erasmus Sport

Banner

Meo Lease

Banner

Interessant

Tennisspelers hebben minder last van snurken

Tennisverenigingen maken sinds dit jaar meer kans op subsidie