Uitschrijven

Ben je afgestudeerd, ga je verhuizen, kun je door blessures niet meer tennissen, of wil je je om een andere reden afmelden als lid van R.S.T.V. Passing Shot, houdt dan het volgende in de gaten:

• Afmelden geschiedt schriftelijk, door middel van een brief of per e-mail, naar de secretaris van Passing Shot (Rochussenstraat 333F 3023DH  Rotterdam, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ).
  • Het verenigingsjaar loopt van 1 september tot 31 augustus. Je afmelding dient ten minste 4 weken voor het verstrijken van het verenigingsjaar in het bezit te zijn van de secretaris.
  • Na afmelding ontvang je binnen twee weken een bevestiging van de secretaris. Dit is jouw bewijs van uitschrijving, bewaar deze daarom goed. Als je na twee weken nog niets van de secretaris gehoord hebt is het verstandig nog even contact op te nemen met de secretaris. We raden je aan ook een kopie van de verzonden e-mail of brief te bewaren, zodat je kunt aantonen dat je je bijtijds hebt uitgeschreven.
  • LET OP: wanneer je je niet ten minste 4 weken voor het einde van het verenigingsjaar afgemeld hebt, wordt je lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.

Met vragen betreffende de afmeldprocedure van Passing Shot, kun je terecht bij de secretaris.

Erasmus Sport

Meo Lease

Interessant

Tennisspelers hebben minder last van snurken