HomeDe verenigingLidmaatschap

Lidmaatschap

  • PDF
  • Afdrukken
  • E-mail

 

Waarom lid worden?
Allereerst is tennis natuurlijk een geweldig leuke sport, maar tennissen bij Passing Shot maakt het nog leuker en gezelliger. Het is de perfecte manier om tijdens je studententijd te sporten en deel te nemen aan sociale activiteiten.

Wie zijn wij?
Wij zijn een studenten tennisvereniging met veel enthousiaste, sportieve en gezellige studenten. Momenteel zijn er ongeveer 250 leden. Het lidmaatschap biedt veel activiteiten en gezelligheid, waaraan geheel vrijblijvend kan worden deelgenomen. Je niveau doet er niet toe (speelniveaus van 9 t/m 1). Dus: als je nog nooit een bal geslagen hebt, kun je dat bij ons leren en voor gevorderde spelers is er voldoende tegenstand!!

Wat bieden wij?
Het lidmaatschap bij PS is veelzijdig. Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste punten:

· Automatisch KNLTB-lid en KNLTB-pasje
· Voordelig trainen
· Drie keer per week clubmiddag/-avond
· Eén keer per maand intern toernooitje met aansluitend een etentje
· Clubkampioenschappen
· zonder reservering spelen op Tennispark Kralingen ( indien baan vrij )

· Mogelijkheid tot deelnemen nationale competitie en districtscompetitie
· Vijf keer per jaar ontvang je het clubblad "Passing Events"
· Veel activiteiten; onder andere het ABN-AMRO tennistoernooi en een bezoek aan de Davis Cup
 

· Borrels en feesten

· Weekends met veel tennis en feest bij onze zusterverenigingen

· En nog veel meer!!

 

Wanneer je lid bent van PS word je automatisch ook lid van de KNLTB. Hiermee heb je onder andere de mogelijkheid om toernooien te spelen. De trainingen vinden plaats op vrijdagavond. Deze training bestaat uit verschillende groepen, waarbij je naar niveau wordt ingedeeld (van beginner tot gevorderd). Tijdens de winter zijn de de trainingen op Tennispark Blijdorp. In het voorjaar gaan we naar buiten en zijn de trainingen op IJsclub Kralingen (gravel). De clubmiddagen en -avonden zijn drie keer per week. Vanaf april tot en met september spelen we buiten op dinsdag en donderdag van 14:00 tot 17:00 uur, en op vrijdag vanaf 18:00 op de banen van Tennispark Kralingen ( gravel )

Vanaf november start het winterseizoen en zullen we binnen verder tennissen. Op donderdag vindt de clubmiddag plaats bij
T.V. Victoria tussen 13.00 en 16.00 uur en vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur op tennispark Blijdorp. Op de eerste donderdag van de maand wordt de Wokkel gespeeld. Dit is een intern toernooi waarbij vier keer vier games worden getennist in dubbelspel vorm met wisselende teams. Op deze manier vindt er een gezellige mix van niveaus plaats, en leer je makkelijk iedereen kennen. Erg gezellig! Degene die het toernooitje wint ontvangt de befaamde Wokkeltrofee. Na de Wokkel gaan we, met wie zin heeft, ergens een hapje eten en wordt er uitgebreid geborreld.

Het hele jaar door worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals de sinterklaasborrel, de nieuwjaarsborrel, de Davis Cup, het NSK, het familietoernooi en de clubkampioenschappen. Hiervan word je op de hoogte gehouden door de nieuwsbrief, het clubblad 'Passing Events', de website en e-mail.

Wat kost het lidmaatschap?
Het lidmaatschap bij PS kost € 55,- per jaar. Het verenigingsjaar loopt van september tot september. Uiteraard kun je ook in lid worden tijdens het jaar, veelal zijn er dan gereduceerde tarieven. Kijk hiervoor op de website of bel met onze voorzitter, Daan Peeters, op
 06 34 54 59 26, of met onze secretaris, Jasmijn Platenburg, op 06 14 63 03 38, voor meer informatie. Om lid te kunnen worden van Passing Shot dien je wel een sportkaart van de Erasmus Universiteit te hebben.


Hopelijk ben je wat wijzer geworden over onze vereniging. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet en bel of mail ons.

Wil je direct lid worden, download dan hier 
het inschrijf- en machtigingsformulier

 

Correspondentieadres:

Jasmijn Platenburg
Achterharingvliet 60
3011 TC  Rotterdam
06 - 14 63 03 88

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Sponsorkliks

Banner

Erasmus Sport

Banner

Meo Lease

Banner

Interessant

Tennisspelers hebben minder last van snurken

Tennisverenigingen maken sinds dit jaar meer kans op subsidie