HomeDe verenigingInformatie

Wie zijn wij?

Wij zijn een studenten tennisvereniging met veel enthousiaste, sportieve en gezellige studenten. Momenteel zijn er ongeveer 250 leden. Het lidmaatschap biedt veel activiteiten en gezelligheid, waaraan geheel vrijblijvend kan worden deelgenomen. Je niveau doet er niet toe (speelniveaus van 2 t/m 9). Dus: als je nog nooit een bal geslagen hebt, kun je dat bij ons leren en voor gevorderde spelers is er voldoende tegenstand!

Wat bieden wij?

Het lidmaatschap bij PS is veelzijdig. Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste punten:
· Automatisch KNLTB-lid (inclusief bijbehorend KNLTB-pasje)
· Training tegen studententarieven
· Twee keer per week clubmiddag
· Eén keer per maand intern toernooitje met aansluitend een etentje
· Clubkampioenschappen
· Zonder reservering spelen op Tennispark Kralingen (indien baan vrij)
· Mogelijkheid tot deelnemen nationale competitie en districtscompetitie
· Vijf keer per jaar ontvang je het clubblad Passing Events
· Veel activiteiten; onder andere het ABN-AMRO tennistoernooi en een bezoek aan de Davis Cup
· Borrels en feesten
· En nog veel meer!

Wanneer je lid bent van PS word je automatisch ook lid van de KNLTB. Hiermee heb je onder andere de mogelijkheid om toernooien te spelen. Op vrijdag is er training. Deze training bestaat uit verschillende groepen, waarbij je naar niveau wordt ingedeeld (van beginner tot gevorderd). De wintertrainingen starten in november en zijn in de hal van tennispark Blijdorp. In het voorjaar gaan we naar buiten en zijn de trainingen op IJsclub Kralingen (gravel). De clubmiddagen zijn twee keer per week. Vanaf april tot en met september spelen we buiten op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 17.00 uur op de banen van Tennispark Kralingen (gravel).

Vanaf november start het winterseizoen en zullen we binnen verder tennissen. Op donderdag vindt de clubmiddag plaats bij T.V. Victoria tussen 13.00 en 16.00 uur en op vrijdagavond is er elke week een clubavond van 20.00 tot 22.00 uur op tennispark Blijdorp. Op de eerste donderdag van de maand wordt de Wokkel gespeeld. Dit is een intern toernooi waarbij vier keer vier games worden getennist in dubbelspel vorm met wisselende teams. Op deze manier vindt er een gezellige mix van niveaus plaats, en leer je makkelijk iedereen kennen. Erg gezellig! Degene die het toernooitje wint ontvangt de befaamde Wokkeltrofee. Na de Wokkel gaan we, met wie zin heeft, ergens een hapje eten en wordt er uitgebreid geborreld.

Het hele jaar door worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals de nieuwjaarsborrel, het dropshottoernooi en de clubkampioenschappen. Hiervan word je op de hoogte gehouden middels de nieuwsbrief, het clubblad Passing Events, de website, en e-mail.

Wat kost het lidmaatschap?

Het lidmaatschap bij PS kost € 55,- per jaar. Het verenigingsjaar loopt van september tot september. Uiteraard kun je ook in lid worden tijdens het jaar, veelal zijn er dan gereduceerde tarieven. Om lid te kunnen worden van Passing Shot dien je wel in het bezit te zijn van een Erasmus Sport Pas.

Hopelijk ben je wat wijzer geworden over onze vereniging. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet en bel of mail ons.

Wil je direct lid worden, download dan hier het inschrijf- en machtigingsformulier

Correspondentieadres:

Cynthia Heim
Coolhaven 508
3024 AR Rotterdam

Tel: 06 - 54 64 61 44

Erasmus Sport

Meo Lease

Interessant

Tennisspelers hebben minder last van snurken

Tennisverenigingen maken sinds dit jaar meer kans op subsidie