Bestuur

alt

Voorzitter

Robin Seetz

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarde leden, Mijn naam is Robin Seetz, vierdejaars bachelor student Bedrijfskunde. Dit jaar heb ik de grote eer om het voorzitterschap der R.S.T.V. Passing Shot in te vullen. Dit zie ik als een grote maar vooral leuke uitdaging. Mijn visie is dat Passing Shot zich door kan ontwikkelen op tennis, sociaal en verenigingsgebied. Passing Shot is de laatste jaren aan het veranderen en ik hoop deze lijn dan ook verder door te kunnen trekken. Ergens rond mijn 11de levensjaar ben ik begonnen met tennissen bij de locale tennisvereniging L.T.V. Triaq te Harmelen. Al vrij snel mocht ik voorspelen voor Jeugdplan Woerden, een kleine regionale selectie waar ik uiteindelijk ongeveer 4 jaar met veel plezier heb gespeeld. Heel ver ben ik nooit gekomen, maar dat is achteraf ook helemaal niet het belangrijkste. Het intensieve trainen had er uiteindelijk voor gezorgd dat ik er een beetje klaar mee was en niet veel meer deed dan weer competitie spelen bij L.T.V. Triaq. Tot ik ging studeren… Aan het einde van mijn eerste jaar besloot ik na de competitie dat het tijd was om in Rotterdam te gaan tennissen. Na een fanatiek begin begon ik eind september meteen aan een bestuursjaar als Technisch Commissaris. Dit was een absoluut top jaar, waar ik heel erg veel in heb geleerd. Na een exchange en een jaartje als competitieleder is het nu tijd voor een bestuursjaar als voorzitter. In de twee jaar dat ik al rond heb gelopen heb ik veel opgestoken wat ik ga proberen dit jaar tot uitvoering te brengen of op te zetten. Dit kan ik niet zonder mijn enthousiaste bestuursgenootjes, ik ben dan ook erg blij met de vorming van het bestuur voor dit jaar. Mocht jij nu denken dat er nog wel iets anders kan of wil je juist zeggen dat wij met iets door moeten gaan, schroom dan vooral niet om mij een keer aan te spreken. Op dat jij net zoveel mag genieten van dit jaar als ik dat ga doen. Cheers!

Robin Seetz

Voorzitter R.S.T.V. Passing Shot

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

06-38432088

Secretaris

Cynthia Heim

 

 

 

 

 

 

 

Lieve leden, Ik ben Cynthia Heim, 20 jaar oud en ben tweedejaars student geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik kom oorspronkelijk uit het hoge noorden en ben opgegroeid in de stad Groningen. Ik ben nu derdejaars lid bij R.S.T.V. Passing Shot. Op 8 jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen. Ik heb vele uurtjes doorgebracht op de gravel banen van de Groningse Lawn Tennis Bond. De trainingen die ik gehad heb waren meer een gezelligheidsuurtje. Dit verklaart waarschijnlijk ook mijn ‘aparte’ techniek en mijn gebrek aan service/volley. Vanaf jonge leeftijd wist ik dat ik later geneeskunde wilde studeren, maar ik was altijd van plan dit in Groningen te doen. Het kwam dan ook als een totale verrassing dat ik was ingeloot in Rotterdam. Na bijgekomen te zijn van een totale cultuurshock (kennismaking met HAS en metro) en mijn plekje te hebben gevonden, besloot ik om ook het tennissen op te gaan pakken. In november ben ik lid geworden bij PS en kon ik gelijk mee met het ledenweekend. Daar werd ik met open armen ontvangen en vanaf dat moment wilde ik gelijk actief worden. Ik ben het afgelopen jaar actief geweest in de Activiteiten Commissie. Met een gezellige groep mensen hebben we leuke activiteiten georganiseerd maar dit smaakte naar meer. Dus heb ik besloten nog actiever te worden bij PS. Dit jaar zal ik de taak als secretaris op mij nemen in het 44e bestuur van R.S.T.V. Passing Shot. Samen met Robin, Maaike, Joost en Yvette, ga ik zorgen dat we met PS ook dit jaar een geweldig leuk jaar tegemoet gaan met vele activiteiten op of naast de baan! Groetjes Cynthia

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

06 - 54646144

Penningmeester

Maaike Stoel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve leden, Mijn naam is Maaike Stoel, ik ben 23 jaar oud en heb mijn MSc in algemene economie al op zak. Vorig jaar, slechts 2 maanden voor ik mijn Masterscriptie zou verdedigen, ben ik lid geworden van deze mooie vereniging onder het motto: beter laat dan nooit. Dit bleek een hele goede beslissing, want ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en veel vrienden gemaakt. Aangezien ik nog niet zo goed weet wat ik wil met mijn leven en carrière en recentelijk heb besloten te stoppen met mijn PhD, ben ik erg blij dit jaar een bestuursfunctie op mij te nemen bij Passing Shot. Veel tennissen, veel vergaderen, veel leren (eindelijk in de praktijk!), veel feesten: ik heb er zin in! Ik ben geboren in (een ziekenhuis in) Rotterdam, maar opgegroeid in Rhoon, hier niet ver vandaan. Rotterdam is echt mijn stad! Anderhalf jaar geleden ben ik verhuisd van Rhoon naar het centrum van Rotterdam om van meer vrijheid te kunnen genieten, heel fijn. Ik heb niet altijd getennist, maar wel altijd fanatiek gesport. Toen mijn hockeyteam, dat voor een groot deel bestond uit meiden waar ik al meer dan 10 jaar mee speelde, uit elkaar viel, was ik de lol even kwijt en ben ik ook gestopt. Na een jaar Zumba, Aerobics, Spinning, etc. bij Erasmus Sport had ik een grote behoefte om weer wedstrijden te spelen, krachten te meten, te scoren en te winnen (jullie snappen dat vast wel!). Ik besloot om te gaan tennissen! Ik heb toen ik klein was wel een paar lessen gehad, maar nooit competitie gespeeld. Nu, 2 jaar later, heb ik de smaak van het competitie en toernooien spelen helemaal te pakken. Ik begin mijn bestuursgenootjes steeds beter te leren kennen en ik heb veel vertrouwen in ze en vind ze fantastisch! Ik hoop dat dit een geweldig jaar wordt, zowel voor mij persoonlijk als voor de vereniging. Hopelijk hebben jullie er ook zin in! Als je samen met mij op de bar wil dansen of vragen hebt over financiële zaken van de vereniging kan je altijd contact met mij opnemen.

Veel liefs,

Maaike Stoel

 0613059602

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

0613059602

Technisch Commissaris

Joost Jansen

Beste PS-leden,

Mijn naam is Joost Jansen, ik ben 20 jaar oud en studeer Bedrijfskunde. Ik heb dit jaar de eer om de mooie functie van Technisch Commissaris uit te voeren van onze vereniging.
Ik ben geboren en getogen in het havenstadje in de kop van Noord-Holland: Den Helder. Hier ben ik ook begonnen met de door mij geliefde sporten: tennis en voetbal. Na deze een aantal jaren gecombineerd te hebben bleek, mede door een aantal blessures, dat dit niet langer mogelijk was. Ik besloot om met tennis door te gaan. Dit heb ik tot mijn 15de jaar op een vrij intensieve wijze volgehouden, tot het sociale leven voor mij zijn tol ging eisen.
Na het behalen van mijn VWO-diploma besloot ik dat ik het ouderlijk huis wilde verlaten. Zo kwam ik ruim 2 jaar geleden in Rotterdam terecht. Na een jaar in een vriendenteam te hebben gevoetbald, vond ik het tijd om eens te kijken of ik nog met een tennisracket overweg kon en kwam bij Passing Shot uit. Hier heb ik het afgelopen jaar (vooral naast de baan) veel leuke dingen meegemaakt.
Ik heb er heel veel zin in om dit jaar als TC, samen met mijn bestuursgenoten, er een ontzettend mooi jaar van te maken. Hierbij zal ik zelf veel op de baan te vinden zijn. Ik hoop jullie hier ook zo snel mogelijk tegen te komen!

Take that shot!

Joost Jansen

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

06-25008389

Commissaris Intern

Yvette Vlaar

 

Lieve leden, Ik ben Yvette Vlaar ik ben 21 jaar oud en ik ben 2de jaars lid van passing Shot. Ik ben geboren in Weer in NL maar heb tot en met mijn 19de in België net over de grens gewoond. Het eerst gedeelte van mijn educatie heb ik dan ook in België afgelegd, toen het tijd was om naar het middelbaar te gaan heb ik gekozen voor een Nederlands school omdat ze daar een LOOT programma hadden zodat ik mijn VWO met mijn tennis kon combineren. Op mijn 6de ben ik begonnen met tennis. Gezellig 2 keer in de week in een groep van 4 mensen. Op mijn 8ste begon ik toernooien te spelen, het jeugd circuit in België wat toen nog op driekwart veld was met zachte ballen. Ik kreeg de smaak steeds meer te pakken wat er ook toe leidde dat ik steeds meer ging trainen. Onder 12 begon ik mijn eerste toernooien in Nederland te spelen de K – toernooien werden ze toen nog genoemd. Dit ging op zich best prima en samen met mijn vader reisde ik alle toernooien af, vaak met hotel of camperovernachting erbij want ja toernooien in Limburg daar doen ze niet aan. Op mijn 14de ging het zelfs zo goed dat ik op een gegeven moment nummer 1 van mijn leeftijd stond. Helaas kon ik deze lijn niet doorzetten mede doordat ik de twee daaropvolgende jaren om de haverklap geblesseerd was. Na mijn VWO te hebben afgerond heb ik nog besloten om in Amerika te studeren omdat ik er op dat moment nog niet klaar voor was om het tennis op te geven. Helaas bleek dit ook niet de goede keuze te zijn geweest en daarom eindigde ik in 2 jaar later in Rotterdam waar ik IBA ging studeren. Ik was eigenlijk wel klaar met het tennissen maar kon de verleiding niet weerstaan om me toch in te schrijven bij de tennisvereniging Passing Shot. In het eerste gedeelte van het jaar was ik nog niet heel actief, maar na de sinterklaasavond moest ik er toch aan geloven. Ik kon er niet meer weg blijven en werd langzaam meer actief. Dit heeft er zelfs toe geleid dat ik dit jaar het voorrecht heb om samen met mijn 4 bestuursgenootjes het bestuur van Passing Shot te gaan doen. Met deze groep van leuke, gezellige en enthousiaste mensen ben ik er van overtuigd dat we een topjaar tegenmoet gaan. Ikzelf mag dit jaar de taak van Commissaris Intern op me nemen en samen met mijn activiteiten commissie en mijn redactiecommissie ervoor zorgen dat we weer een heleboel leuke activiteiten en weer een heleboel mooie nieuwsbrieven en PEs kunnen uitbrengen. Voor vragen, of gewoon een gezellig praatje kun je altijd bij mijn terecht. Tot snel op de tennisbaan, aan de bar, of op een van onze andere activiteiten

Veel liefs,

Yvette Vlaar  

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

06 51581221

 

 

 

 

Sponsorkliks

Banner

Erasmus Sport

Banner

Meo Lease

Banner

Interessant

Tennisspelers hebben minder last van snurken

Tennisverenigingen maken sinds dit jaar meer kans op subsidie