Bestuur

Voorzitter

Daan Peeters

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarde PS’ers,

In het jaar waarin we het 9e lustrum in het bestaan van Passing Shot zullen gaan vieren zal ik jullie voorzitter zijn. Ik ben student fiscale economie en woon nu 2 jaar in Rotterdam. Als sportfanaat werd ik veelal omschreven tijdens mijn middelbare schooltijd. Ik voetbalde en speelde tennis en volgde enorm veel sport en. Later stopte ik met zelf voetballen en ben ik nog intensiever gaan tennissen. Bij mijn oude vereniging TV Maasland raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het wel en wee binnen een tennisvereniging. Ik ben competitieleider en toernooileiding geweest en ben toen ik op kamers ging ook maar lid geworden bij Passing Shot om doordeweeks zo nu en dan een balletje te slaan. Uiteindelijk werd dat zo nu en dan steeds vaker, pakte ik externe toernooien mee en heb  ik de nodige borrels bezocht. Vervolgens heb ik mijn activiteiten in Maasland steeds meer op een lager pitje gezet terwijl ik in de Activiteiten Commissie zitting nam en de Davis Cupreis naar Tsjechië organiseerde. Komend jaar ga ik vol enthousiasme samen met mijn, zeker niet minder enthousiaste, bestuursgenoten een heel mooi jaar neerzetten. Met een enorme aanwas van nieuwe leden, 2 nieuwe commissies, enkele nieuwe activiteiten en de lustrumviering voor de boeg zal het een uitdagend, maar ongetwijfeld ook een geweldig jaar worden!

Tot snel op de baan of bij de bar!

en... Passing Balls & Drinking Shots!

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

06-34545926

Secretaris

Jasmijn Platenburg

 

 

 

 

 

 

 

Hi lieve leden,

Ik ben Jasmijn Platenburg en ik ga dit jaar de rol van secretaris op me nemen. 21 jaar geleden ben ik in het Havenziekenhuis geboren en nu woon ik weer in dezelfde straat. In de tussentijd heb ik in Indonesië, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel gewoond. Ik ga nu al het vijfde jaar van mijn studie Economie en Rechten in. Het zal dan ook een druk en gezellig jaar worden met mijn Master Bedrijfsrecht en mijn bestuursfunctie. 

Ik heb ongeveer 17 jaar van mijn leven geturnd, maar mijn lenigheid ging helaas steeds wat achteruit. Toen ik op exchange naar Canada ging ben ik dan ook gestopt. Nu ben ik al weer anderhalf jaar lid bij Passing Shot en ik ben nog altijd blij met deze keuze. Ook al speel ik nog steeds competitie in de laagste dames klasse en komen we ook maar niet verder dan de laatste plaats, ik geniet alsnog van het spelen bij Passingshot. Ik ben gelijk lid geworden van de Activiteiten Commissie en de Clubkampioenschappen Commissie. Alle mooie activiteiten die Passing Shot biedt ben ik afgegaan. Het maakt dan ook niet uit hoe goed of hoe slecht je bent, het is altijd gezellig. Ik heb onwijs veel zin om nu nog actiever bij de vereniging betrokken te zijn en om het jullie net zo leuk te maken als ik het had in mijn eerste jaar. Ik ga hier dan ook samen met mijn topbestuur mijn uiterste best voor doen. Daarnaast kunnen jullie altijd bij mij terecht met al jullie vragen! Ik hoop jullie dan ook allemaal snel op en naast de tennisbaan te zien!

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

06-14630338

Penningmeester

Thom Schuite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarde leden,

Mijn naam is Thom Schuite, derdejaars bedrijfseconomie student. Ik ben geboren en getogen in het gezellige Son en Breugel in Brabant. Van kleins af aan ben ik opgegroeid met tennis en heb dit tot mijn zestiende op intensieve wijze gedaan, vanaf toen ben ik op een lager pitje gaan tennissen. Nadat ik terugkwam van mijn reis naar Australië, Nieuw Zeeland en India besloot ik om in mijn studententijd lid te worden bij RSTV Passing Shot. Tot nu toe heb ik een prachtige tijd beleefd bij Passing Shot door zowel interne als externe activiteiten. Vooral LUST en NSK afgelopen waren een hoogtepunt. Niet alleen vielen wij enorm op bij externe verenigingen, ook waren we in grote getalen aanwezig, hierdoor is tennis niet alleen een sport voor mij maar ook als een deel van mijn sociale leven. Ook zal ik dit jaar in het gele shirt schitteren op de ijsclub tijdens de voorjaars- en najaarscompetitie.

Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar als penningmeester aan de slag te gaan. Ik zal voor jullie als leden zowel op tennis gebied als sociaal relateerde activiteiten er een topjaar van maken. Mocht je ooit een balletje willen gaan slaan, een drankje willen doen  of mocht je vragen hebben over financiële zaken van de vereniging dan kan je altijd contact met mij opnemen. Ik zie jullie allemaal snel op en naast de tennisbaan!

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

06-11775957

Technisch Commissaris

Frederique van der Kroft

Lieve PS-ers,

Ik ben Frederique, tweedejaars lid bij Passing Shot en ook tweedejaars bachelor student Bedrijfskunde. Dit jaar heb ik de eer om de functie van technisch commissaris te vervullen. Dit houdt in dat ik mij vooral bezig houd met de trainingen, de competitie, de ballen en het wokkeltoernooi. Ik ben geboren in Capelle aan den IJssel en tot mijn zevende in Nieuwerkerk aan den IJssel gewoond. Dit ligt allemaal in deze buurt en tot mijn negentiende met mijn ouders in Nesselande gewoond. Nu woon ik in hartje Kralingen en geniet ik daar van het studentenleven. Ik ben op mijn 6e begonnen met tennis en hockey. Tot deze zomer heb ik ook altijd fanatiek gehockeyd, mede doordat ik bij Passing Shot terecht kwam en het hier erg naar mijn zin kreeg ben ik nu gestopt met hockey. Door hier lid te worden heb ik veel meer plezier in tennis gekregen dit komt voornamelijk door de gezelligheid naast de baan. Ik hoop dat jullie dit ook hebben of nog krijgen! Vorig jaar heb ik deelgenomen in de clubkampioenschappencommissie. Deel uitmaken van een commissie is echt een hele leuke ervaring en hoop dat jullie dit ook gaan ervaren.

Verder ga ik er met mijn bestuur een topjaar van maken voor jullie en ook voor onszelf. Hier heb ik alle vertrouwen in! Als er vragen zijn kunnen jullie ze altijd stellen door met mij contact op te nemen. Ik zie jullie snel op of naast de baan!

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

06-20300040

Commissaris Intern

Thijs Heezen

Beste PS'ers, 

Ik ben Thijs Heezen, 19 jaar oud en ik studeer Bedrijfskunde. Ik heb dit jaar de eer gekregen om de mooie functie van Commissaris Intern te vervullen voor onze vereniging. Dit houdt in dat ik de Activiteiten Commissie en de Redactie Commissie zal gaan begeleiden en ik heb er alle vertrouwen in dat ik samen met hen weer geweldige dingen zal gaan bereiken.

Na onder andere in Soest en in verschillende plaatsen in Portugal te hebben gewoond streek ik vanaf mijn tiende neer in Driebergen, een dorp in de buurt van Utrecht. Ik was in Portugal al begonnen met tennissen en heb dit in mijn nieuwe woonplaats met veel plezier een vervolg gegeven. Ik bleek niet het grootste talent op aarde en verloor zonder pardon mijn meeste wedstrijden maar genoot desondanks enorm van de sport en de sfeer eromheen. Voor mij heeft de gezelligheid bij tennis altijd centraal gestaan en dat zal altijd zo blijven. Een jaar geleden werd ik als kersvers student lid bij deze club, en daar heb ik sindsdien nog geen moment spijt van gehad. Ik werd direct lid bij de Activiteiten Commissie en heb zo ongeveer alles wat Passing Shot te bieden heeft aan borrels, activiteiten en andere gezelligheid meegepakt. Ik heb genoten, lol gemaakt en vriendschappen voor het leven gesloten. Ik kan niet wachten om met jullie er opnieuw een super mooi jaar van te maken, zowel op de tennisbaan maar ook zeker daarnaast. Tot snel!

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

06-22590356

 

 

 

 

Sponsorkliks

Banner

Erasmus Sport

Banner

Meo Lease

Banner

Interessant

Tennisspelers hebben minder last van snurken

Tennisverenigingen maken sinds dit jaar meer kans op subsidie