Home

In het zonnetje: de herfstcompetitie

  • PDF
  • Afdrukken
  • E-mail

Afgelopen weekend is de herfstcompetitie weer begonnen. En na enig cynisme omtrent de voorspellingen van neerlands bekendste weerman (“Hoe kan je nou 4 maanden van tevoren het weer voorspellen?”, “Ik geloof er geen snars van, het zal wel weer met bakken uit de lucht komen” etc.) werd het gewoon zoals in de inschrijvingsmail van 29 mei  al voorspeld werd schitterend weer! Nou ben ik niet de persoon voor een betweterig “I told you so”, maar toch.

I told you so.

Het was in elk geval een mooie dag voor een paar leuke potjes tennis, een paar hele lange/hele vermoeiende potjes tennis en het leren van een aantal vernieuwende krachttermen voor op de tennisbaan van teams ten zuiden van Rotterdam. Kortom, een competitiedag als vanouds!

Voor iedereen die nog nooit competitie heeft gespeeld een korte uitleg: het is toch wel het leukste dat een tennisjaar te bieden heeft. Dus ook als je het nog nooit gedaan hebt, doe bij de volgende competitie gewoon mee!

De herfstcompetitie wordt gespeeld op 6 zaterdagen. Meestal bestaan de poules uit 4 teams, wat betekent dat je één keer uit en één keer thuis speelt tegen elk team. Voor het spelen wordt er taart gegeten en koffie gedronken met de tegenstanders, vervolgens worden er twee enkels en drie dubbels gespeeld en we sluiten af met feest op de IJsclub!

De teams zitten dit jaar bomvol. Met 60 inschrijvingen paste het allemaal maar net in de 8 teams die de IJsclub maximaal aankan. Deze teams zullen te zien zijn op de volgende data:

Datum

Thuisspelende teams

29-09

Dames 2, Mix 4, Mix 5, Heren 1, Heren 2

6-10

Mix 1, Mix 2, Mix 3, Mix 4

13-10

Dames 2, Mix 4, Mix 5, Heren 1, Heren 2

20-10

Dames 1, Mix 1, Mix 2, Mix 3

27-10

Dames 1, Dames 2, Mix 5, Heren 1

3-11

Heren 2

En mocht je nu de inschrijving gemist hebben, dan gaat over een aantal weken alweer de inschrijving voor de voorjaarscompetitie van start!

Rest mij nog de laatste mededeling: na 2 jaar met veel plezier het competitieleiderschap te hebben vervuld is het nu tijd om deze eer aan iemand anders te gunnen. Wie het wordt kun je horen op de ALV van komende vrijdag! In elk geval wil ik jullie allemaal graag bedanken voor jullie enthousiasme tijdens de afgelopen competities, met schitterende kampioenschappen en evenzo heroïsche gevechten tegen degradatie. Ik heb ervan genoten!

Tom

Delen
 

Sponsorkliks

Banner

Erasmus Sport

Banner

Meo Lease

Banner

Interessant

Tennisspelers hebben minder last van snurken

Tennisverenigingen maken sinds dit jaar meer kans op subsidie