Home

Eureka!

  • PDF
  • Afdrukken
  • E-mail

wordlidWord lid bij R.S.T.V. Passing Shot!

Het nieuwe jaar staat alweer op het punt om te beginnen. Bij een nieuw jaar vol tennisplezier horen natuurlijk nieuwe leden. Voor de hele lijst vol goede redenen waarom jij lid moet worden bij Passing Shot, klik je hier.

Nog leuker om te weten is dat wanneer jij je tijdens de Eurekaweek (uiterlijk voor 1 september) inschrijft er een paar hele leuke extra voordelen aan je inschrijving verbonden te zitten, namelijk:

-          Lid worden voor slechts 37,50!

-          Met 50% korting mee op het ledenweekend.

-          Gratis naar de Clubkampioenschappen BBQ.

Het Eurekaweek actietarief bespaart jou dus direct al 17,50 en tijdens het ledenweekend van 7-9 september en de clubkampioenschappen BBQ op zaterdag 25 augustus kun je direct andere leden leren kennen. Het is zelfs mogelijk om je tijdens de Eurekaweek op te geven voor de clubkampioenschappen die direct aansluiten op de Eureakweek (vrijdag 24 augustus vanaf 16:00 uur tot zondag 26 augustus). Wil je liever rustig aan doen dan kun je natuurlijk ook alleen komen barbecueën.

Wanneer je lid bent geworden zullen we er ook voor zorgen dat er genoeg mogelijkheden zijn om in contact te komen met andere leden en kennis te maken met de club. Dit kan tijdens:

-          Clubmiddagen: iedere dinsdag en donderdag tussen 14:00 en 17:00

-          Clubavond: iedere vrijdag vanaf 17:30 tot het donker wordt.

-          Een Nieuwe Leden Activiteit naast de baan.

-          Een competitie voor nieuwe leden, omdat zij niet direct mee kunnen doen aan de herfstcompetitie en de trainingen later in het jaar beginnen.

Waar kun je precies lid worden? Je kunt het inschrijfformulier downloaden onder het kopje ‘Word Lid’ of je kunt langskomen tijdens de Eurekaweek. Passing Shot zal op de volgende momenten en plekken aanwezig zijn:

Dinsdag 21 augustus va. 14.00 uur tijdens de Sport Experience in het Erasmuspark, met o.a. een groot opblaasbaar racket.
Woensdag 22 augustus va. 10.00 uur tijdens de Sportexcursie op de tennisbanen van de Erasmus Universiteit met o.a. een service snelheidsmeter.
Daarna op woensdag va. 13:00 uur op de Informatiemarkt in park de Oude Plantage.
Donderdag 23 augustus va. 11.00 uur tijdens de DolDwazeDonderdag bij de Kralingse plas, met onder andere een beachtennisveld.

Heb je verder nog vragen over onze vereniging, de eurekaweek, de clubkampioenschappen, aankomend seizoen of iets anders dan kun je op verder kijken op onze website of mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Hopelijk mogen we je snel verwelkomen bij onze mooie tennisvereniging!

Delen
 

Sponsorkliks

Banner

Erasmus Sport

Banner

Meo Lease

Banner

Interessant

Tennisspelers hebben minder last van snurken

Tennisverenigingen maken sinds dit jaar meer kans op subsidie