HomeCompetitieNieuwsVoorbeschouwing week 5
Schrijf nu een competitieverslag via deze link!

Voorbeschouwing week 5

  • PDF
  • Afdrukken
  • E-mail

nadal.madridOp de valreep nog de voorbeschouwingen voor week 5! Op zaterdat spelen Heren 1 en Mix 1 thuis.  In de poule van Heren 1 lijken drie erg sterke teams alle bijna alle punten te pakken. De overige 5 teams staan dicht op elkaar, waardoor er nog van alles kan gebeuren met de stand. Heren 1 ontmoet komende zaterdag DOSH dat momenteel drie punten meer heeft en drie plekken hoger staat. Er is afgelopen dinsdag enthousiast getrained door de heren, dus daar gaat het niet aan liggen.

Mix 1 begon na een winter kei- en keihard trainen wat stroef aan de competitie, maar lijkt nu zijn draai gevonden te hebben. Helaas is captain Schellingerhout, vorige week nog goed voor een schitterende overwinning in de derde set tiebreak, morgen niet van de partij om zijn troepen naar de overwinning te leiden. De vraag is natuurlijk wat er gaat gebeuren onder tijdelijk captain Snijders.

Op zondag spelen thuis: Mix 3, Dames 1, Heren 1, Heren 2 en Heren 4Mix 3 is nog vol in de running voor een positie bij de bovenste twee plekken, die recht geven op promotie. Tegenstander CC4 staat momenteel laatste en wellicht kunnen er dus goede zaken gedaan worden, zeker nu het sinds jaar en dag genoemde beloftenduo van PS, Schulten/Zwier, de schwung te pakken hebben.   Dames 1 heeft zich inmiddels 5 punten losgespeeld van de degradatiezone en treft tegen Vierhoeven een mooie uitdaging, met een 4tje op de eerste singel. Wie gaat die 2,7 scoren?!

Heren 1 speelt tegen TOEG 2, dat momenteel laatste staat. Vorige week werd er door Bakker/van Geest nog knap gewonnen van een 1.46, waar ze vanwege het fantastische ratingsysteem niks voor kregen. Deze week kan met een solide overwinning de 4de plek worden verstevigd.  Heren 2 staat 1 puntje achter op Tilburg 4, de tegenstander van zondag en de belangrijkste concurrent in de strijd tegen degradatie. Captain Seetz bood afgelopen week zijn schoenen al te koop aan, maar met de vorm zoals deze tentoon is gespreid in de training en supersub Ruben, lijkt dit enigszins voorbarig. Heren 4 speelt vooralsnog een lastig seizoen in een wel erg sterke 6e klasse. Boskoop lijkt op papier een tegenstander waartegen leuke potten gespeeld kunnen worden en met een zetje van het thuisvoordeel kan het dan zomaar een mooie dag worden.

Veel plezier allemaal weer dit weekend!

Delen
 

Sponsorkliks

Banner

Erasmus Sport

Banner

Meo Lease

Banner

Interessant

Tennisspelers hebben minder last van snurken

Tennisverenigingen maken sinds dit jaar meer kans op subsidie