Vereniging

R.S.T.V. Passing Shot is met haar ruim 450 leden de grootste studenten tennisvereniging van Rotterdam. De vereniging is in 1969 opgericht, en is als sportvereniging aangesloten bij Erasmus Sport. Bij Passing Shot wordt een ideale en evenwichtige combinatie geboden van sociale en tennis gerelateerde activiteiten. Zowel in het binnen- als het buitenseizoen worden er clubmiddagen en –avonden gehouden waarop onze leden geheel vrijblijvend met elkaar kunnen tennissen. Bovendien is er het gehele jaar door de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven tennisles te volgen. Daarnaast worden er gedurende het jaar leuke activiteiten georganiseerd, waaronder het Christmas Running Diner en de borrels in Meat. Als lid van Passing Shot heb je geen verplichtingen, iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te zijn. Je niveau doet er niet toe (speelniveaus van 1 t/m 9). Dus: als je nog nooit een bal geslagen hebt, kun je dat bij ons leren en voor gevorderde spelers is er voldoende tegenstand! De kans is dus groot dat je je bij onze club al snel op je gemak zult voelen!